Titia de Vries (1957) heeft meer dan 39 jaar ervaring met werken met mensen. Ze heeft gewerkt als communicatieadviseur, projectleider en leidinggevende bij de overheid. Sinds 15 jaar werkt ze als coach, trainer en opleider waarvan ruim 11 jaar als zelfstandig ondernemer met haar coachingsbureau Clarity Coaching.

 

Als internationaal gecertificeerd coach begeleidt ze mensen naar een positieve verandering in hun werk en zo ook in hun leven. Een positieve verandering, want iedereen is op zoek naar levensgeluk.

 

Coachen is in haar optiek een manier van werk gerelateerd leren.  Haar begeleiding is altijd maatwerk en ze hanteert daarom  verschillende coachingstijlen en methodieken, afhankelijk van de vraag en de context.

 

 

 Wilt u meer weten of kennis maken met Clarity Coaching?

Namens Company Assist wordt Titia ingezet als personal coach voor zowel de ondernemer als zijn of haar personeel.

 

Titia begeleidt mensen die het gevoel hebben dat ze niet effectief (samen)werken.

 

Denk aan vragen als: wat voor werk past nu echt bij mij, hoe kan ik communiceren met mensen die ik eigenlijk niet leuk vind. Of: Hoe kan ik als eindverantwoordelijke ontspannen mijn targets halen en zo ook tijd voor mijn gezin hebben.

 

Met Clarity Coaching heeft Company Assist een business partner die als vertrouwenspersoon persoonlijke begeleiding biedt, met oog en oor voor de mens achter de ondernemer.

De rode draad door de track record van Titia is zelf ontwikkelen en anderen helpen ontwikkelen.

 

Titia coacht diverse ondernemers in het MKB. Ze wordt ingezet als opleider en trainer op de gebieden van management & leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie, coaching en presentatie.

 

Titia studeerde Executive Coaching aan de VU en Ashridge Executive Education, beide Post Graduate Opleidingen en is gecertificeerd Executive Coach. In 2017 studeert ze weer aan Ashridge, dit maal Organisational Supervision, een Post Graduate Leergang waarmee ze haar kennis van organisaties verdiept. 

 

Met haar grote betrokkenheid en haar grote drive om positieve veranderingen bij mensen te realiseren, past Titia uitstekend in het team van Company Assist.

 

Onze business partners

Klaanic

Creditmanagement

Vision Forward

Coaching en Training

FIA

Bespaarspecialist

Voldaan

Factoring

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

Titia de Vries

Personal coach