Marcel Pannekoek (1971) is een bespaarspecialist met een grote focus op energiekosten. Met zijn bedrijf Facilitaire Inkoop Aalsmeer richt hij zich op MKB bedrijven die zelf te druk of te klein zijn om de facilitaire kosten tegen het licht te houden.

 

Deze bespaarspecialist adviseert en bemiddeld in verschillende facilitaire diensten en producten. Op basis van ‘no cure, no pay’ weet Marcel altijd forse besparingen te realiseren.

 

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Marcel Pannekoek?

 

De laatste tijd is duurzaam en milieubewust ondernemen veel in het nieuws. Om de klimaatdoelstellingen te halen worden bedrijven gedwongen om hiermee aan het werk te gaan. Marcel weet het kaf van koren te scheiden en prikt door alle milieu marketing en duurzaamheidsbullshit heen. In het oerwoud van LED lampen, subsidies, zonnepanelen en belastingvrijstellingen is FIA uw aanspreekpunt die zorgt voor financieel de beste keuzes.

 

Namens Company Assist wordt Marcel aanbevolen als business partner om voor bedrijven in nood op korte termijn geld te laten besparen. Misschien een open deur maar wat je niet uitgeeft, hou je direct over en (be)sparen op langer termijn brengt grote voorspoed.

Het klimaat en energiebeleid gaat voor bedrijven grote gevolgen hebben. Met FIA als onafhankelijke adviseur met focus op de financiën past Marcel in het team van Company Assist.  

Onze business partners

Robert van Schie

Specialist kredietverzekering

Klaanic

Creditmanagement

Voldaan

Factoring

FIA

Bespaarspecialist

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

Titia de Vries

Personal coach