Wie zijn we

Wij zijn een fintech onderneming die data-gedreven apps ontwikkelt voor financiers, adviseurs, consultants en franchiseorganisaties voor het sturen en adviseren van ondernemingen in het MKB.

 

Wat doen we

Wij ontwikkelen software, gebaseerd op geautomatiseerde data-analyses vanuit financiële administraties, ERP software en marktdata.


Onze tools zijn kant en klare software voor sturing en advisering, in de handen de gebruiker.

 

Wat doen we niet

  • Wij leveren geen rapportage-oplossingen.
  • Wij leveren geen onbruikbare en complexe Business Intellegence oplossingen.
  • Wij leveren geen uitkomsten op basis van onnavolgbare algoritmes. Denkwerk en input van de adviseur, op basis van gesprekken met de klant, zijn noodzakelijk voor toepasbare uitkomsten.

 

Meer over ons

Onze visie: Het realiseren van maximaal inzicht in en sturing van ondernemingen in het MKB.

 

Onze kernwaarden: wij zijn persoonlijk betrokken, betrouwbaar, professioneel en toonaangevend.

 

Ons doel:
Het zoveel mogelijk automatiseren van arbeidsintensieve, dure en risicovolle handelingen die gericht zijn op het verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van financiële en operationele bedrijfsgegevens.

  

Onze producten zijn geschikt voor financiers, adviseurs, consultants en franchiseorganisaties met een portefeuille aan relaties die bestaat uit:

  • Ondernemingen in het MKB met een omzet van 100.000 euro tot 12 miljoen euro en 0 tot 50 medewerkers;
  • Ondernemingen in het MKB met een financieringsbehoefte.

 

Over de samenwerking met de branche-, materiedeskundigen en data-analisten:
Wij werken uitsluitend samen met professionele en ervaren branche-, materiedeskundigen en data-analisten met een uitstekend track record.

Zij zijn toonaangevend in hun vakgebied en branchespecialist. Zij beschikken over een uitstekend portfolio aan succesvol geholpen bedrijven.

 

Branche uitsluitingen:

Wij bieden onze diensten niet aan in de de volgende branches: energie, landbouw, onderwijs, tuinbouw, visserij, seksindustrie en de casinobranche.