Het verhaal: daarom Company Watch en Company Assist!

Bij ondernemen hoort risico’s nemen. Als ondernemer neem ik dit risico omdat ik geloof dat ik met deze stap in de toekomst een beter financieel resultaat behaal met mijn onderneming.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Maar de scheidslijn tussen succes behalen en falen is klein en daarom maak ik gebruik van de risico-controllers van Company Watch.

 

Achter het online dashboard van Company Watch zit mijn risico-controller die mij actief benadert als hij denkt dat een risico te groot wordt en mogelijk een gevaar vormt voor het voortbestaan van mijn onderneming.

 

Hij kent mijn bedrijf en branche door en door. Blijkt na de inventarisatie dat het risico inderdaad te groot is of wordt, dan kan hij mij in contact brengen met een specialist van Company Assist om het risico te lijf te gaan en alsnog succes te behalen.

 

Bij Company Assist werken specialistische consultants die mij kunnen helpen wanneer het fout dreigt te gaan. Voor elk specifiek risico of probleem is een consultant op afroep beschikbaar.

 

Company Watch en Company Assist maken het voor mij mogelijk om te blijven ondernemen, om risico’s te blijven nemen én de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Lees over mijn ervaring.