De initiatiefnemers

Leendert-Jan Roos en Michiel Werkman, zijn beiden oud-bankiers en mede initiatiefnemers van de FinTech startup Company Watch en daaraan gelinkte consultancy tak, Company Assist.

Arnoud Groot heeft achtergrond in en ruime ervaring met accountancy, rapportering en advisering in het MKB.

 

Samen hebben ze de ambitie om in het sterk veranderende financieringen landschap en de gewijzigde bancaire aanpak hun kennis en ervaring rechtstreeks met ondernemers en in het belang van hun continuïteit te delen. Vooral om onnodige financiële problemen te voorkomen en om die in het belang van alle mkb-stakeholders proactief op te lossen.

Wilt u nog meer weten over ons?

De Raad van Advies

Onze Raad van Advies fungeert als kritisch klankbord voor de doorontwikkeling van Company Watch en Company Assist. Zij behartigen de belangen van én zijn nauw betrokken bij onze belangrijkste stakeholders: ondernemers, investeerders, financiers en wet- en regelgevers in en voor het MKB.

 

Onze Raad van Advies bestaat uit:

  • Lex van Teeffelen

 

Lex van Teeffelen

 

 

Lex van Teeffelen is gepromoveerd op en een bekende spreker over bedrijfsoverdrachten. Daarnaast publiceert hij over MKB financieringen. Zijn roots liggen in een ondernemende familie. In september 2011 werd hij bijzonder lector Bedrijfsoverdracht en is op 1 januari 2015 herbenoemd tot lector Financiële en Economische Advisering bij de Hogeschool Utrecht.

 

Hij richt zich met zijn onderzoeksgroep op (alternatieve) financieringen, groei (door overname) en governance van het MKB. Van Teeffelen is betrokken bij grote (inter)nationale project- en onderzoeksinitiatieven om kennis te ontsluiten en toepasbaar te maken voor MKB-ondernemingen. Hij publiceert in (inter)nationale tijdschriften en is spreker op congressen, seminars en ondernemersbijeenkomsten. 

 

De fintech heeft zijn onverdeelde aandacht:

"Je zou denken dat de financiële wereld haar zaakjes in orde heeft, maar is er veel te vernieuwen en te verbeteren. Fintech bedrijven zijn de challengers, die in dit geval een grote bijdrage kunnen leveren aan het verlagen van risico’s bij MKB financieringen. Daarmee kunnen de risico-opslagen naar beneden, wat de financieringslasten voor ondernemers verlaagt. Goed nieuws voor ondernemers, maar ook voor investeerders.

 

Ik stel mijn kennis, ervaring en netwerk ter beschikking om de onvermijdelijk groei van CompanyWatch in goede banen te leiden."