Leendert-Jan Roos, algemeen directeur

 

Leendert-Jan Roos (geb. 1983) is marketing- en bedrijfsanalist en voormalig bankier. Hij studeerde Business Management aan IVA Driebergen.

 

Leendert-Jan richt zich sinds begin 2014 op het helpen van ondernemers in moeilijkheden. Zijn specialismen op marketing, financiële planning en bedrijfsanalyse maken hem een allround recoveryspecialist. Hij beschikt over een uitstekend trackrecord van ondernemingen die met zijn hulp financieel herstelden. Inmiddels realiseert hij winstoptimlisaties bij tal van ondernemingen in het MKB.

 

In 2014 heeft hij de basis gelegd voor CompanyWatch door een risicofoto en recovery systematiek te ontwikkelen en deze in de daaropvolgende jaren succesvol in te zetten en door te ontwikkelen.

 

Leendert-Jan is getrouwd met Mirjam en vader van dochter Julia. Hij woont in Ridderkerk, vlakbij Rotterdam. Hij is fervent motorrijder.

 

Leendert-Jan heeft bij CompanyWatch als algemeen directeur de dagelijkse leiding. Hij is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de ondernemingen in de breedste zin des woords.

 

Het is zijn ambitie om samen met Arnoud Groot en Michiel Werkman elke MKB’er te garanderen van een financieel en economische sparringpartner die tijdige signaleert bij mogelijke financiële risico’s en advieskansen en deze weet om te zetten in rendabele advies-uren.

 

Lees meer over de initiatiefnemers

Michiel Werkman

Co-founder - Voorzitter Raad van Advies

Lex van Teeffelen

Lid Raad van Advies

Arnoud Groot

Financieel directeur