Arnoud Groot (geb. 1976) heeft diverse aansturende functies bekleed bij accountancy-organisaties, zowel Big-Four als non Big-Four. Na zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft Arnoud de masteropleiding Auditing & Assurance aan de Business Universiteit Nyenrode gevolgd.

 

Naast 16 jaar ervaring als controlerend accountant van zowel beursgenoteerde als MKB-ondernemingen, is Arnoud in de afgelopen jaren steeds meer als klankbord en sparringspartner gaan fungeren voor directies en eigenaren van ondernemingen binnen het MKB op onder meer vlakken als administratieve organisatie en interne beheersing, structurering van financiële processen en verantwoordingen, (liquiditeits)prognoses en dergelijke.

 

Arnoud is getrouwd met Stephanie, vader van twee dochters en woonachtig in Hendrik Ido Ambacht, vlakbij Rotterdam. In zijn vrije tijd is Arnoud een fervent beoefenaar van de wielersport en heeft hij een passie voor mooie wijnen en wijn-spijs combinaties.

 

Bij CompanyWatch is Arnoud als financieel directeur primair verantwoordelijk voor de financieel technische kant van CompanyWatch, het financiële beleid, verantwoording en rapportering.

 

Arnoud heeft de ambitie om samen met Leendert-Jan Roos en Michiel Werkman MKB-ondernemingen en hun adviseur zodanig te faciliteren dat continuïteit en een gezonde financiële bedrijfsvoering voor deze ondernemingen gewaarborgd zijn en blijven.

 

Lees meer over de initiatiefnemers

Lex van Teeffelen

Lid Raad van Advies

Arnoud Groot

Financieel directeur

Michiel Werkman

Co-founder - Voorzitter Raad van Advies