Rob Punt (1962) heeft meer dan 27 jaar ervaring met verkoop, zowel in zakelijke als consumenten branches en van MKB tot beursgenoteerde concerns. Hij heeft ervaren dat in deze periode het commercieel contact enorm is veranderd. Het digitale tijdperk én de hevig concurrentie hebben grote invloed gekregen op hoe mensen zakelijk handelen. Want met het oude “pushen” lukt het nu niet meer om klanten te vinden en te binden. In het nieuwe verkopen staan andere zaken centraal.

 

Rob is verbonden aan Vision Forward. Zij hebben de mensen, de visie, de tools en de ervaring om de juiste energie en richting in organisaties te brengen. Hun betekenisvolle, slimme en persoonlijke analyses, werkwijzen, trainingen, workshops en coaching generen op korte termijn resultaten gekoppeld aan een helder en krachtig toekomstperspectief.

 

 

 Wilt u meer weten of kennis maken met Vision Forward?

Namens Company Assist wordt Vision Forward aanbevolen als business partner bij ondernemingen die moeten innoveren en professionaliseren in hun verkoopactiviteiten.

 

Handelen vanuit de behoeftes van de klant en deze te verbinden met de unieke toegevoegde waarde van het bedrijf zorgen ervoor dat deals sneller vallen. In combinatie met een unieke methode om invloed te krijgen op de bewuste en onbewuste processen van zowel klant als verkoper, maakt dat groeicurves van 30% tot de mogelijkheden behoren en dat de loyaliteit enorm toeneemt.

De rode draad door de track record van Rob Punt en Vision Forward is resultaatverbetering door effectievere inzet van sales.

 

Of je nu een relatief kleine organisatie hebt met enkele verkopers of dat je een team van ervaren account managers hebt in een internationale corporate omgeving, wij ondersteunen je bij de groei van jouw organisatie en het nemen van de volgende stap: op naar de top, en daar blijven.

Onze business partners

Voldaan

Factoring

Titia de Vries

Personal coach

Robert van Schie

Specialist kredietverzekering

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

Klaanic

Creditmanagement

Vision Forward

Coaching en Training