Liquiditeit creëren in ondernemingen. Dat is waar Voldaan zich mee bezighoudt. Om te voorzien in de liquiditeitsbehoefte van onze klanten, kopen wij hun facturen. Deze dienstverlening stellen we ter beschikking aan alle Nederlandse MKB ondernemingen met een omzet kleiner dan 5 miljoen euro.

 

De processen houden we zo eenvoudig mogelijk. Daardoor kunnen wij binnen 24 uur een overeenkomst aanbieden. De ondernemer bepaalt zelf welke factuur er verkocht wordt. Levert de klant op een werkdag voor 14.00 uur facturen aan? Dan kopen en betalen wij die nog dezelfde dag! voldaan vraagt alleen een vergoeding over de gekochte factuur. Maakt de ondernemer geen gebruik van onze dienstverlening? Dan betaalt hij ook niks. De kosten zijn voor iedere onderneming gelijk en staan op onze website. Wel zo transparant!

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Voldaan?

Voldaan koopt op Simpele, Toegankelijke en Transparante wijze facturen van het Nederlandse MKB. Facturen die worden gekocht, worden dezelfde dag nog afgerekend. De ondernemer bepaalt zelf welke facturen er worden verkocht. Voldaan hanteert géén contractstermijn, vraagt geen borgstelling en ook geen jaarcijfers. De ondernemer betaalt alleen over de facturen die zijn gekocht door voldaan, dus ook geen contractkosten!

Voldaan biedt een flexibele en transparante financieringsoplossing voor het MKB. We hebben sinds ons bestaan al vele ondernemers mogen helpen. We werken veel samen met adviseurs, accountants en banken. Zij kennen de behoefte van de klant goed en wij kunnen binnen 24 uur een oplossing bieden zodat de klant verder kan met ondernemen.

Onze business partners

Vision Forward

Coaching en Training

Klaanic

Creditmanagement

Titia de Vries

Personal coach

FIA

Bespaarspecialist

Robert van Schie

Specialist kredietverzekering

Voldaan

Factoring