Nico Klaasen heeft ruim 25 jaar ervaring in het Creditmanagement, met Asset Based financiering en waarderen van het Werkkapitaal van een onderneming. Nico is als onafhankelijk adviseur actief in de door hem opgerichte onderneming Klaanic Consultancy.

 

Een werkrelatie begint bij vertrouwen, deskundigheid en integriteit. Om de kunnen voorzien in de behoefte van een opdrachtgever is, buiten ervaring en deskundigheid ook inlevingsvermogen nodig. Nico heeft een pragmatische instelling, is flexibel en kan goed met mensen omgaan op alle niveaus binnen een onderneming.

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Klaanic Consultancy?

Klaanic Consultancy is gespecialiseerd in het opstellen van een risicoanalyse en waardering van het werkkapitaal en het adviseren omtrent het te voeren creditmanagement binnen een onderneming.

 

Klaanic Consultancy werkt voor verschillende opdrachtgevers waaronder MKB bedrijven, Banken en Asset Based financiers. Vanuit deze opdrachten is er veel ervaring in verschillende branches, zoals textiel, bouw, industrie, transport, food en non food.

Door actief te zijn geweest in de bancaire sector, als interim manager binnen ondernemingen en extern adviseur kent Nico als geen ander de belangen en uitgangspunten van de verschillende stakeholders.

 

De toekenning van de zekerheidswaarde aan vorderingen of voorraad is een goed voorbeeld van verschillende benaderingen. Van de opgedane kennis en ervaring wordt optimaal gebruik gemaakt bij het waarderen en adviseren omtrent de optimalisatie van de goederen- en geldstromen.

Onze business partners

Titia de Vries

Personal coach

Klaanic

Creditmanagement

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

FIA

Bespaarspecialist

Voldaan

Factoring

Vision Forward

Coaching en Training