Robert van Schie (1951) heeft ruim 20 jaar ervaring met kredietverzekeringen en bijbehorende (export) incasso’s. 

Robert is sinds 1994 actief als ondernemer met de door hem opgerichte onderneming KVA Credit Finance. Hij fungeert als een onafhankelijke broker in kredietverzekeringen.

 

KVA werkt samen met- en heeft toegang tot de kredietanalisten van negen kredietverzekeraars en heeft daarmee toegang tot de actuele kredietwaardigheid van circa 60 miljoen bedrijven wereldwijd.

 

Robert heeft klanten, waaronder veel familiebedrijven, in Nederland, diverse andere Europese landen, het Midden-Oosten, USA en Canada. De bedrijfsactiviteiten van zijn klanten zijn divers: van import, export, groothandel, productie, maakindustrie tot detailhandel.

 

Robert biedt zijn diensten aan een uitlopend scala van branches waaronder: automotive, bouw, industrie, (petro)chemie, transport, binnenvaart, food en non-food.

 

 

Wilt u meer weten of kennis maken met KVA Credit Finance?

Namens Company Assist wordt Robert ingezet als specialist kredietverzekeringen.

 

Robert is gespecialiseerd in het afdekken van kredietrisico's, ook wanneer na een financieel lastige periode de financiële reserves op zijn, maar groei moet worden verzekerd.

 

Met KVA Credit Finance heeft Company Assist een business partner die als vertrouwenspersoon adequate oplossingen biedt, voor het afdekken van potentiële financiële risico's. Bijvoorbeeld bij een concentratie rond één grote klant of leverancier.

De rode draad door de track record van Robert is het altijd vinden van een oplossing voor het afdekken van betaalrisico's.

 

Robert denkt en handelt out-of-the-box om te komen tot de gewenste oplossing voor ondernemers in het MKB. Hij is in staat om voor ogenschijnlijk lastige betalingsrisico’s eenvoudige oplossingen te bieden.

 

Met zijn grote netwerk van kredietverzekeraars wereldwijd past Robert uitstekend in het team van Company Assist.

Onze business partners

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

Robert van Schie

Specialist kredietverzekering

Klaanic

Creditmanagement

Voldaan

Factoring

Titia de Vries

Personal coach

FIA

Bespaarspecialist