Gerda Nobel (1956) werkt onder de naam Overname & Opvolging Regisseur ruim 25 jaar als overnameadviseur van bedrijven in het MKB. Zij begeleidt bedrijven het gebied van overname, samenwerking, participatie en opvolging van MKB bedrijven.

 

Sinds 1999 is zij Register Valuator (waardeerder van bedrijfsbelangen) en zij is aangesloten bij het NIRV, de beroepsvereniging van Register Valuators in Nederland. Zij adviseert met deze expertise over waarderingsgeschillen.

 

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Ooregisseur?

Namens Company Assist wordt Gerda ingezet bij waardering van ondernemingen, eventueel samen met begeleiding van overnames.

 

De partners van Overname & Opvolging Regisseur hebben om te komen tot een succesvolle overname de OOR-methode ontwikkeld om partijen voor-tijdens en na de overname te begeleiden zodat een optimaal en blijvend resultaat wordt behaald.

 

Met Gerda heeft Company Assist een business partner met als specialisatie de waardebepaling van MKB-bedrijven en de bemiddeling bij geschillen over de waarde van een bedrijf.

De rode draad door de track record van Gerda is het waarderen van ondernemingen.

 

Haar kennis en ervaring heeft Gerda opgedaan bij diverse transacties in het MKB met een overnamesommen tussen de € 500 duizend en € 12 miljoen euro.

 

Met haar ervaring in de arbitrage bij geschillen tussen aandeelhouders over de waardering van hun concern en bemiddeling bij aanverwante geschillen in het familiebedrijf, past Gerda uitstekend in het team van Company Assist. 

Onze business partners

Gerda Nobel

Specialist bedrijfswaardering en overname

Robert van Schie

Specialist kredietverzekering

Titia de Vries

Personal coach

Klaanic

Creditmanagement

Vision Forward

Coaching en Training

FIA

Bespaarspecialist