Joost Swart is jurist en heeft vele jaren ervaring in (financiële) management functies. In één van de ondernemingen waar Joost directeur was heeft hij aan den lijve ondervonden hoe het is om leiding te geven in een onderneming in moeilijkheden.

Hij heeft zelf wakker gelegen wanneer hij niet wist of die maand de salarissen wel betaald konden worden.

 

Inmiddels werkt Joost al 6 jaar als insolventie adviseur vanuit zijn onderneming Emerges B.V.. Hij helpt ondernemingen in moeilijkheden met schuldenregelingen, schuldsaneringen, maar ook (voorbereidingen van) doorstarts. Hij onderhandelt met en namens ondernemers met schuldeisers, Belastingdienst en banken. Tenslotte adviseert hij ondernemers met betrekking tot hun risico’s en aansprakelijkheden in geval van of bij faillissement.

 

 

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Joost Swart?

Recovery, insolventie en aansprakelijkheid, saneringen, liquidaties en afwikkelingen buiten faillissement zijn vakgebieden waarin Joost zich heeft gespecialiseerd als jurist.

Naast voorkoming van faillissement van een aantal ondernemingen middels succesvolle schuldsanering en kwijtingsregelingen heeft Joost recentelijk een onderneming geholpen om zo goed mogelijk tot een liquidatie van een onderneming te komen. Goed wil dan zeggen: met zo min mogelijk schade voor alle betrokkenen.