Recovery, inzicht geven, winstgevendheid verbeteren, groei begeleiden

 

Wij zijn Marjolein en Antoinette.

 

In 2010 zijn wij onze thuiszorgorganisatie gestart.

 

Ondanks een groeiend aantal cliënten hebben wij in 2013 en 2014 een moeilijke tijd doorgemaakt vanwege te weinig inzicht en het te laat signaleren van problemen en risico’s.

 

Eind 2014 hebben wij, op advies van onze accountant, een specialist van CompanyAssist ingeschakeld om ons bedrijf er via een recoverytraject bovenop te helpen.

 

Direct vanaf de start is door de CompanyAssist consultant intensief gezocht naar financieringsmogelijkheden om toekomstige risico’s het hoofd te kunnen bieden. Ook heeft hij gezorgd voor meer focus op de opbrengsten en kosten binnen ons bedrijf.

 

Uiteindelijk was het resultaat dat onze omzet in 2015 met maar liefst 50% is gestegen en dat wij het beste bedrijfsresultaat ooit hebben behaald. Naar verwachting verdubbelt in 2016 onze omzet en verdrievoudigd de winst.

 

CompanyWatch heeft voor ons gefungeerd als een extra paar ogen en CompanyAssist biedt precies op het juiste moment de helpende hand. Zij nemen pro-actief contact op om eventuele gevolgen van komende veranderingen het hoofd te bieden.

 

Zo kunnen wij ons volledig focussen op ondernemen en het voeren van de directie!