Stephanie Groot is al een aantal jaren werkzaam als zelfstandig financieel professional, voor onder meer de Big Four accountantskantoren, commerciële ondernemingen en instellingen binnen de not-for-profit sector.

 

Stephanie richt zich onder andere op de verdere professionalisering en beheersing van de interne organisatie en administratieve organisatie, waaronder de kwaliteit van managementinformatie- en rapportages. Contractbeheer en –registratie en processen die verband houden met inkoop en verantwoording vallen ook binnen haar werkveld.

 

Stephanie houdt zich ook graag bezig met de ontwikkeling en implementatie van kostprijsbepalingen en –methodieken.

 

Namens Company Assist wordt Stephanie ingezet als recovery specialist en verandermanager, en specialist voor complexere, procesgedreven organisaties.

 

Haar passie is het opzetten, optimaliseren en beheersbaar maken van interne organisaties. 

 

Door haar achtergrond in de accountancy en ervaringen vanuit interim opdrachten is Stephanie met haar kennis en kunde breed inzetbaar.

Het trackrecord van Stephanie bestaat uit uiteenlopende opdrachten in middelgrote en grote, veelal procesgestuurde organisaties. De rode draad door al haar opdrachten is: inzicht brengen, structuur aanbrengen en professionaliseren.

 

De wijze van werken van Stephanie kenmerkt zich door een doelgerichte en hands-on aanpak. Stephanie hanteert binnen de diverse geledingen van ondernemingen een heldere wijze van communiceren waarbij zij in staat is snel te schakelen tussen de niveaus.  

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Stephanie Groot

Specialist recovery en verandermanagement

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement

Dennis Oemar Said

Branche specialist horeca