Peter Gosselaar (1972) is afgestudeerd commercieel econoom met ruim 20 jaar ervaring in de financiele sector in uiteenlopende functies als zakelijk bankier, manager en ondernemer.

 

Peter is actief als bedrijfsadviseur, sparringpartner en ondersteuner voor MKB-ondernemers.

 

Peter voelt zich thuis bij uitdagende klantwensen, complexe onderhandelingen en situaties waar veel belangen bij elkaar gebracht moeten worden. Zijn werkwijze is no-nonsense, verbindend en resultaatgericht. Hij schakelt gemakkelijk tussen ratio en emotie.

 

Door zijn ruime ervaring en sterke analytische- en communicatieve vaardigheden past Peter uitstekend in het team van Company Assist.

 

 

Namens Company Assist wordt Peter ingezet als recovery specialist, verandermanager en specialist voor (her)financieringen van bedrijven.


Het realiseren van ontwikkeling en groei is de passie van Peter. Hij helpt ondernemers graag om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

 

Peter is een generalist met specialismen op het gebied van financiering, recovery en strategische- en organisatorische vraagstukken.

Rode draad in het track record van Peter is het uitwerken en doorvoeren van reorganisaties van bedrijven met continuïteitsvraagstukken, het herstellen van vertrouwensrelaties tussen bedrijven en financiers.

 

Evenals het begeleiden van ondernemers en managementteams bij het realiseren van gestelde doelen en het vertalen van vraagstukken naar goed onderbouwde plannen.

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Peter Gommans

Specialist recovery en verandermanagement

Peter Gosselaar

Specialist recovery, verandermanagement en (her)financiering

Dennis Oemar Said

Branche specialist horeca

Stephanie Groot

Specialist recovery en verandermanagement

Jan Nieuwenhuizen

Specialist recovery en verandermanagement

Peter Plijnaar

Specialist ICT dienstverlening

Charles Jansen

Specialist (her) financiering

Joost Swart

Insolventie adviseur

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement