Peter Gommans heeft ruim 40 jaar ervaring in diverse management en directiefuncties. Hij is afgestudeerd als bedrijfeconoom. De focus van Peter is gericht op het verbeteren van de financiële performance van nationale en internationale organisaties in sterk veranderende markten.

 

Zo was Peter in de jaren '90 verantwoordelijk voor het realiseren van een herstelplan bij de KRO in het veranderde publieke omroepbestel. Na deze periode heeft Peter zich gespecialiseerd in het realiseren van veranderingen binnen bedrijfsleven en overheid, maar nu als zelfstandig consultant.

 

De wijze van werken van Peter kenmerkt zich door een bedrijfsbrede aanpak in het doorvoeren van veranderingen met focus op de financiële prestaties. Hij is doelgericht en probleemoplossend.

 

Met zijn brede inzetbaarheid, jarenlange ervaring met advisering en focus op resultaten past Peter uitstekend in het team van Company Assist.

 

Namens Company Assist wordt Peter ingezet als recovery specialist en verandermanager.

 

De passie en kracht van Peter zijn het oplossen van financiële- commerciële- organisatorische- en personele problemen in een sterk veranderende markt. Ook wordt Peter ingeschakeld bij reorganisaties, fusies, overname, overdracht en privatisering. 

 

Peter is een bedrijfseconoom met specialismen op het gebied van marketing en logistiek.

In de portfolio van Peter staan centraal: professionaliseren in sterk veranderende markten.

 

Peter laat succesvol zijn sporen na op het niveau van projectmanager, marketingmanager en directeur met focus op financieel resultaat. En in een scale van branches: van internationale transport ondernemingen, technische groothandels en industrie, tot en met overheid een de Publieke Omroep.

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Jan Nieuwenhuizen

Specialist recovery en verandermanagement

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement

Stephanie Groot

Specialist recovery en verandermanagement