Dennis Oemar Said heeft met zijn onderneming Kanters Horeca Advies, een veelzijdig en dynamisch adviesbureau dat zich richt op het adviseren en ondersteunen van een breed scala van horeca gerelateerde bedrijven.

 

Het motto van Dennis is 'focus op resultaat' en weerspiegelt zijn ambitie en commitment om fundamentele oplossingen te bieden aan ondernemer in de horeca.

 

Met zijn kennis, expertise en creativiteit versterkt hij de organisatie en bedrijfsvoering. Hij beperkt zich daarbij niet tot het geven van advies alleen, maar gaat graag een stap verder door u als ondernemer ook bij de uitvoering te ondersteunen.


Dennis hanteert een pragmatische en praktijkgerichte aanpak en beschikt over diverse tools en methodieken om rendement en groei te optimaliseren.

 

De adviseurs van Kanters Horeca Advies kunnen terugvallen op jarenlange praktijkervaring, goede opleidingen en een breed netwerk. 

 

Wilt u meer weten of kennis maken met Kanters Horeca Advies?

Namens Company Assist wordt Dennis ingezet als horeca specialist.

 

Dennis is gespecialiseerd in marktonderzoek en financieel management. Hij combineert onderscheidend vermogen en alternatieve verdienmodellen tot moderne horecaconcepten die verwachtingen van gasten overtreffen.

 

Met Kanters Horeca Advies heeft Company Assist een partner die beschikt over unieke databases, onderzoeken, kennis en ervaring in de horeca. Hierdoor is Dennis altijd in staat meerdere goede oplossingen te bieden die leiden tot meer rendement in een horecagelegenheid.

De rode draad door de track record van Dennis is: het creëren van promotors om tot beter financieel resultaat te komen.

 

Zijn portfolio van successen bevat onder andere succesvolle projecten voor de Keukenhof, het Van Gogh Museum, Beeld & Geluid, Khotinsky en The Movies in Dordrecht, Catharijneconvent in Utrecht, diverse zorginstellingen zoals het Albert Schweitzer Ziekenhuis, het Slingeland Ziekenhuis, Scheper Ziekenhuis, Saffier, Crabbehoff en gemeentes zoals Haarlemmermeer, Castricum, Beverwijk en Schiedam.

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Peter Gommans

Specialist recovery en verandermanagement

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement

Dennis Oemar Said

Branche specialist horeca