Coos Oomen (1959) heeft ruim 30 jaar ervaring binnen verschillende bedrijfskundige gebieden op senior management en directie niveau. Coos is actief als bedrijfsadviseur, sparringpartner en hands-on ondersteuner voor MKB ondernemers- en directies.


Coos is eindverantwoordelijk geweest voor interne bedrijfsvoeringen en heeft leiding gegeven aan veranderprocessen.

Hij heeft ervaring binnen een scala van branches:  groothandel, automobiel-, kunststof- en voedingsindustrie, transport, horeca, technische infra, meubel- en interieurbouw, financiële dienstverlening, houthandel, jeugdzorg, onderwijs en de muziekindustrie.

 

De wijze van werken van Coos kenmerkt zich door een vlotte, doelgerichte, hands-on aanpak, met transparante communicatie en makkelijke contacten. 

 

Met zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgerichte aanpak en flexibiliteit past Coos uitstekend in het team van Company Assist.

 

Namens Company Assist wordt Coos ingezet als recovery specialist en verandermanager.

 

De passie en kracht van Coos zijn het realiseren van veranderingen. Hij realiseert dit door inzicht, overzicht en strakke doelstellingen om te zetten in het plannen en organisatie om de veranderingen te realiseren.

 

Coos is een allrounder op diverse gebieden van de bedrijfsvoering, zolang het geen inhoudelijk technische of verkoop/marketing aspecten betreft.

De rode draad door de track record van Coos is: veranderen en verbeteren.

 

Zijn portfolio van successen bevat onder andere het opstarten van een compleet nieuw internationaal handels- en distributiebedrijf, het doorvoeren van reorganisaties en fusies, het ontwikkelen van ICT toepassingen ter verbetering van de interne bedrijfsvoering en de realisatie van insourcing en outsourcing.

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Jan Nieuwenhuizen

Specialist recovery en verandermanagement

Peter Gommans

Specialist recovery en verandermanagement

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement