Charles Jansen (1949) heeft ruim 20 jaar bij banken gewerkt als zakelijk accountmanager en kantoordirecteur. In die periode heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het financieren van bedrijven in het MKB en de begeleiding daarvan, zowel in normaal als bijzonder beheer.

 

Charles was in die tijd verantwoordelijk voor omvangrijke portefeuilles van zakelijke klanten en was daar voor de klanten het eerste aanspreekpunt.

 

Charles is in 2003 voor zichzelf begonnen en bood zijn diensten aan als bedrijvenadviseur op het gebied van het maken van businessplannen en het verzorgen van zakelijke financieringen voor MKB bedrijven.
Naast deze werkzaamheden voor individuele ondernemers, verzorgde hij ook financieringen voor franchiseondernemers en financieringsarrangementen voor franchiseorganisaties bij banken.

 

In 2013 is Charles aangesteld als bestuursadviseur bij de Kredietunie Nederland en ondersteunt hij deze organisatie de gebieden van kredietverlening zoals het beoordelen van kredietaanvragen en het maken van een handboek kredietverlening als naslagwerk voor de aangesloten Kredietunies. Charles is gehuwd en woonachtig in Ridderkerk.

Charles is gespecialiseerd in het maken van businessplannen, het verzorgen van alle soorten financieringen voor MKB bedrijven en de begeleiding daarvan.

 

Zowel startende als bestaande ondernemingen kunnen bij hem terecht, evenals verzoeken voor overnamefinancieringen.
Charles heeft goede contacten met vele financieringsinstellingen.

 

Door een grondige analyse van plannen en cijfers van klanten worden veel vragen van en mogelijke vraagtekens bij financiers voorkomen en bevordert dat de snelle interne afhandeling van financieringsaanvragen bij financiers.

Charles heeft in de afgelopen jaren voor vele tientallen MKB ondernemingen financieringen  en/of begeleiding verzorgd, zowel  voor individuele ondernemers als franchisenemers.

 

Vaak verwijzen bestaande klanten hun relaties aan hem door voor assistentie.

Lees meer over de mensen van CompanyAssist

Peter Gommans

Specialist recovery en verandermanagement

Peter Gosselaar

Specialist recovery, verandermanagement en (her)financiering

Dennis Oemar Said

Branche specialist horeca

Stephanie Groot

Specialist recovery en verandermanagement

Jan Nieuwenhuizen

Specialist recovery en verandermanagement

Peter Plijnaar

Specialist ICT dienstverlening

Charles Jansen

Specialist (her) financiering

Joost Swart

Insolventie adviseur

Coos Oomen

Specialist recovery en verandermanagement