Recovery, focus aanbrengen, voorkomen van financiële risico's

 

Ik ben Alex.

 

Bijna vijftien jaar geleden ben ik als installateur van garagedeuren en daarna van binnen- en buitenzonwering voor mijzelf begonnen.

 

In de crisis heb ik zware jaren gekend, waarbij ik ook merkte dat de wereld definitief veranderde. Krediet was moeilijker te verkrijgen want de eisen van banken gingen omhoog. Ik kwam daardoor in ‘bijzonder beheer’.

 

Juist in die periode toen ik de bank harder dan ooit nodig had, stond ik er alleen voor. Tot ik begin 2014 het advies kreeg hulp in te schakelen om mijn bedrijf er via een recoverytraject weer boven op te helpen met een gespecialiseerde consultant van CompanyAssist.

 

Vanaf de eerste dag van dit traject heeft CompanyAssist mij gecoacht om meer focus aan te brengen, te sturen op de belangrijkste financiële parameters en om datgene te doen waar ik goed in ben: leveren van technisch inzicht mét een goed product. Op advies heb ik mijn commerciële activiteiten zoveel mogelijk naar online verplaatst en de uitvoering van marktbewerking extern belegd.

 

CompanyAssist fungeerde ook als buffer tussen de bank en mij, zodat ik mij kon focussen op het ondernemen. Inmiddels schrijf ik mooie winstcijfers en loopt mijn recoveryperiode bijna ten einde.

 

Met mijn abonnement op CompanyWatch ben ik verzekerd van een analist die continu in de gaten houd of zich financiële risico’s voordoen. En, als het nodig is dan ben ik via CompanyAssist gegarandeerd van ondersteuning door hun gespecialiseerde consultant.